Kaszanka z Podhala
Tradycyjne góralskie receptury zapewniają wyjątkowy i niepowtarzalny smak.
CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU:
Wyrób w osłonce naturalnej, o konsystencji dość ścisłej i równomiernie rozłożonych składnikach
SKŁAD SUROWCOWY:
mięso wieprzowe 50%, kasza jęczmienna 12%, sól, pieprz, majeranek, pieprz ziołowy (mieszanka ziołowa: gorczycy białej, gorczycy czarnej, kolendry, cząbru, majeranku, chili, tymianku, kminku, chrzanu, kurkumy), cebula suszona. Alergeny: gorczyca, gluten
PAKOWANIE PRODUKTU:
Waga 1,0-3,0 kg. Opakowanie: folia do pakowania w modyfikowanej atmosferze VAC
TERMIN SPOŻYCIA:
14 dni
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA:
+2/+8 °C
Aktualnie brak opinii.
Musisz się zalogować, by dodać nową opinię