Krakowska sucha od zawsze
Szlachetna wÄ™dlina wpisana od zawsze w tradycje polskiego stoÅ‚u. Jej wyjÄ…tkowy smak i aromat gwarantuje dobór najlepszych miÄ™s wieprzowych, naturalnych przypraw i zióÅ‚...
KieÅ‚basa krakowska sucha, to szlachetna wÄ™dlina, wpisana od zawsze w tradycje polskiego stoÅ‚u. Jej wyjÄ…tkowy smak i aromat, gwarantuje dobór najlepszych miÄ™s wieprzowych oraz naturalnych przypraw i zióÅ‚.
Wszystko razem odpowiednio wymieszane i odstawione, by przyprawy i zioÅ‚a mogÅ‚y przeniknąć swoim aromatem nawet najdrobniejszy kawaÅ‚eczek miÄ™sa. Nasza krakowska wÄ™dzona jest drewnem dÄ™bu, przenikajÄ…c jÄ… wspaniaÅ‚ym aromatem wÄ™dzenia. DÅ‚ugotrwaÅ‚y proces suszenia pozbawia naszÄ… krakowskÄ… nadmiaru wody, która jest naturalnym skÅ‚adnikiem każdego miÄ™sa, kumulujÄ…c w ten sposób kwintesencjÄ™ wyjÄ…tkowego aromatu i smaku, jednoczeÅ›nie przedÅ‚użajÄ…c jej trwaÅ‚ość. DziÄ™ki specjalnym i unikalnym procesom suszenia, nasza krakowska sucha od zawsze zachowuje swojÄ… kruchość i delikatność. Co jest istotne, pomimo wysuszenia bardzo Å‚atwo daje siÄ™ z niej Å›ciÄ…gnąć skórkÄ™. Na potrzeby handlu, krakowskÄ… suchÄ… od zawsze, pakujemy w atmosferze ochronnej, dziÄ™ki czemu może docierać w najdalsze zakÄ…tki nie tylko naszego kraju, ale i caÅ‚ej europy, by cieszyć swoim smakiem podniebienia nawet najbardziej wymagajÄ…cych smakoszy.
CaÅ‚a krakowska sucha od zawsze, waży okoÅ‚o 0,6kg , zalecana temperatura przechowywania to: 2-18°C. Termin przydatnoÅ›ci do spożycia, od daty produkcji, w opakowaniu ochronnym przy podanej temperaturze, to maksymalnie 60 dni.
- Cena za kilogram 32,56 zł netto
- Przydatność do spożycia 60 dni
- Temperatura przechowywania 2-18°C
Aktualnie brak opinii.
Musisz się zalogować, by dodać nową opinię